Bezoek deze steden tijdens je reis door Amerika

Heb je besloten om een internationale reis te maken? Kies dan eens voor een trip naar Amerika! Dit land is namelijk erg divers, en dus voor iedereen aantrekkelijk. Zo zijn er genoeg mooie plekken die je gezien moet hebben. Van drukke steden zoals Los Angeles tot aan natuurgebieden als Yellow Stone; in het ‘land of the free’ valt er genoeg te beleven!

1: Bezoek het beroemde NYC 

Vakantie New York? Jazeker! New York wordt ook wel ‘The city that never sleeps’ genoemd. Met andere woorden: zowel overdag als ’s nachts is hier altijd wat te doen. Zo kun je het Vrijheidsbeeld bezoeken, ook wandelen over het Financial District met de wereldberoemde skyline. New York is dan ook het decor van vele videospellen, series en films. De sfeer is dus magisch te noemen.

Toch heeft New York naast het Vrijheidsbeeld nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan: Empire State Building, de Brooklyn bridge, het One World Trade Centre en uiteraard het immens ontroerende 9/11 Memorial met het daarbij behorende Ground Zero. The Big Apple is een stad met vele wonden, maar het heeft zichzelf altijd weer teruggevonden. New York is dus zeker een bezoek waard.

2: Ontdek de hoofdstad Washington D.C.

Washington D.C. is de hoofdstad van de VS. In deze stad worden alle belangrijke landelijke beslissingen genomen, die Amerika draaiende houden. Maar er worden ook besluiten genomen die op wereldwijde schaal voelbaar zijn. Zo heeft Washington D.C. dus ook invloed op ons kleine kikkerlandje.

Washington D.C. is een stad die je zelf eens met eigen ogen gezien moet hebben. Het bekendste gebouw is zonder enige twijfel het Witte Huis. Dit is het onderkomen van de president van de VS. Toch kun je dit gebouw ook van dichtbij bewonderen. Net als het Capitool waar de wettelijke macht is genesteld.

In de buurt van het Capitool vind je ook tal van bezienswaardigheden, zoals de National Mall. En het mooie eraan is dat alles volledig gratis te bezoeken is. Tenslotte is er voor de museumliefhebber ook genoeg te ontdekken. Zij kunnen hun hart in het National Air and Space Museum ophalen.

3: Buffalo, de stad pal naast de Niagara Falls

Buffalo is een stad die je misschien niet direct iets zegt. Toch is het een stad die je tijdens je reis door Amerika gezien moet hebben. De stad ligt namelijk vlakbij het natuurlijke wereldwonder de Niagara Falls. En dat is iets wat je toch echt ooit in je leven gezien moet hebben.

Er zijn dan ook verschillende activiteiten rondom de Niagara Falls te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een heuse helikoptervlucht waar je alles vanuit een prachtige hoek kunt aanschouwen. Echter neemt dit wel een hap uit je portemonnee weg. Daarnaast vind je ook veel uitzichtpunten te vinden. Op deze manier kun je de Falls goed bekijken. Vanuit verschillende hoeken en hoogtes.

Ben je meer van het avontuur? Plan dan een boottocht waarmee je dit wereldwonder pas echt kunt trotseren. Hoe dan ook is het bezoeken van Buffalo tijdens je reis Amerika het zeker waard!