Moeite met plannen? Kies voor een notitieboekje!

Iedereen letterlijk iedereen is vandaag de dag druk. Hierdoor willen we nog wel eens wat vergeten, helaas. Al hoe wel er tal van handige apps zijn die jou kunnen helpen met het plannen van je dagschema, is dat niet altijd effectief. Want van de ene app schakel je al snel over naar Whatsapp of Facebook, waardoor er weer kostbare tijd verloren gaat. Maar met een notitieboekje heb je dat niet!

Creëer overzicht voor jezelf!

Creëer overzicht voor jezelf met je eigen notitieboekje met naam! Schrijf afspraken, ideeën en dergelijke voortaan op! Dit creëert overzicht en vooral rust in je hoofd. Daarnaast gaat er geen tijd verloren door te socializen op 1 van de vele social media apps die er anno 2022 zijn. Hierdoor werk jij veel effectiever. 

Het is dan ook niets voor niets dat veel grote namen notitieboekjes gebruiken boven hun telefoon. De gezegde tijd is geld is dan ook de voornaamste reden om gebruik te maken van een notitieboekje. Werk jij liever 5-6 uur effectief en hard achter elkaar of 8 uur waarbij jij 3 uur lang op je mobiel zit? Die keuze is makkelijk gemaakt, denken wij! 

Krijg meer rust

Dagelijks stormen er zoveel gedachtes door ons hoofd dat we daar wel eens in verdwalen. Met alle gevolgen van dien, want voordat je het weet zijn je hersenen over actief en weet je niet meer waar je moet beginnen. Schrijf ideeën op in je notitieboekje om ze op een later tijdstip nog eens verder uit te werken tot een concreet goed idee. Wij weten ook dat het makkelijk klinkt dan dat het is, maar het is het proberen zeker waard. Plan bijvoorbeeld dagelijks een half uurtje in om je gedachtes te legen in je notitieboekje. 

Is een notitieboekje niet alleen handig voor de zakelijke wereld?

Nee! Al hoe wel wij wel merken dat hier een taboe op heerst. Ja ze zijn heel handig voor de zakelijke wereld, maar notitieboekjes zijn overal ontzettend handig voor. Schrijf bijvoorbeeld je uitgaven op in het boekje, de boodschappen of je huishoudelijke planning. Hierdoor creëer jij rust in je hoofd en overzicht. Hopelijk zie jij in dat een notitieboekje echt overal ingezet kan worden. 

Mis deze kans niet en probeer het eens voordat je een mening veilt over een ‘ouderwets’ notitieboekje! Al hoe wel ouderwets? Personaliseer jou eigen notitieboekje naar je eigen wensen. Hierdoor heb jij een uniek notitieboekje die alleen voor jou bestemt is!